Топ-10 англійських брендів одягу: мас-маркет і преміум-клас

Кращі англійські бренди одягу мають відомий англійський характер. Вони зовсім не манірні – ні натяку на сірість або дощову лондонську погоду. Навпаки – це яскраві, завжди актуальні, незмінно елегантні і дійсно стильні речі. Представлю вам список найвідоміших англійських брендів одягу, на які варто звернути увагу під час поїздки до Великобританії або інші країни Європи. Мас-або мідл-маркет, преміум-клас, спортивний або офісний, повсякденний або святковий одяг – знайдеться все.

Topshop

Один з найпопулярніших англійських брендів одягу, який завоював повагу всього світу. Найбільший бутик компанії знаходиться в Лондоні на Oxford Street.  Колекції компанії відрізняються нестандартним, часом епатажним стилем. Одяг англійського бренду Topshop сподобається тим, хто готовий виділитися з натовпу.

Next

Відомий британський бренд, одяг якого добре знають в Україні. Правда, офіційних магазинів компанії в нашій країні замало, так що варто звернути на нього увагу саме в Європі. Це справжня англійська класика – речі від Next пасують практично всім. Вони легко впишуться в гардероб, так як зовні виглядають стримано, елегантно, гідно у всіх відношеннях. У нових колекціях бренду явно не забувають про тренди, однак «НЕКСТ» завжди вірний своєму стилю. Ця фірма випускає відносно недорогий одяг для чоловіків, жінок і дітей, а також аксесуари, взуття і товари для дому.

T.M. Lewin

Англійський бренд ділового одягу для чоловіків. Для жінок колекції скромніші, але все ж знайти діловий костюм або плаття в цьому магазині реально. Якість бездоганна, крій відмінний, стиль бездоганний. Компанія була створена в Лондоні ще в 1898 році. За цей час бренд T.M. Lewin отримав світове визнання. Ціни – вище середнього: сорочка обійдеться приблизно в 40-50 фунтів, костюм – в 200-500, а жіноче плаття можна купити в межах 100 фунтів.

ASOS Design

Популярний британський бренд недорогого одягу, який випускає речі для чоловіків і жінок, спортивний одяг, взуття, аксесуари. Хороша якість за доступною ціною. Взагалі компанія ASOS зібрала в своєму інтернет-магазині величезну кількість брендів різних цінових категорій. Власна лінійка принесла їй справжній успіх. Речі бренду сподобаються людям різного віку. У колекціях «Ейсос» легко знайти щось нейтральне або повсякденне, але святкових варіантів одягу теж чимало. А головне – відмінний вибір трендових речей за приємними цінами.

Dorothy Perkins

Один з найпопулярніших брендів жіночого одягу у Великобританії. Зовсім юні дівчата або жінки старшого віку – його цінують всі. Істинний британський стиль: елегантний, легкий, по-справжньому стильний. Dorothy Perkins вибирають ті, хто любить виглядати бездоганно в будь-якій ситуації: вдома, на роботі, на відпочинку, в повсякденному житті або на особливому торжестві. Цінова категорія – вище середнього, якість – вище всяких похвал. Компанія також випускає верхній одяг: теплий, стильний, зручний. Доцільніше купувати речі від Dorothy Perkins в Європі або в самій Великобританії.

Superdry

 
Одяг цього англійського бренду в основному спортивний або в стилі кежуал, а речі орієнтовані на молодь. Відмінні футболки, сорочки, худі, брюки, аксесуари – вибір дійсно хороший. Бренд вважається бюджетним, за це його так любить британська молодь. Речі неформальні, комфортні, яскраві, дійсно стильні. У магазин Superdry варто заглянути в пошуках повсякденного одягу.

Lost Ink

Сукні та туфлі англійського бренду «Лост Інк» користуються величезним попитом у європейських і українських дівчат. Зрозуміло, асортимент цим не обмежується. Компанія випускає одяг яскравих кольорів, незвичайного крою і нестандартного дизайну. Одяг Lost Ink вибирають упевнені в собі дівчата і жінки, які не бояться заявити про себе. Колекції бренду завжди актуальні. Дизайнери компанії не приховують, що при створенні нових лінійок одягу надихаються роботами кращих модних будинків. Саме тому «Лост Інк» часто називають бюджетним Alexander McQueen.

Marks & Spencer

В Англії одяг цього бренду вважається недорогим, але при цьому якісним. Великий плюс – в магазинах M & S кожен може знайти річ до душі. Колекції розраховані на всю сім’ю, а також на людей різної статури. Ця фірма випускає чарівні колекції одягу для дітей, молоді пропонує яскраві трендові речі, а тим, хто постарше – перевірену класику. Компанія постійно розширюється, асортимент зростає (від одягу і взуття до продуктів харчування). Купувати товари бренду варто в Великобританії.

River Island

Популярний британський бренд, добре відомий у всьому світі. Компанія в основному спеціалізується на жіночому одязі, але чоловічі колекції теж дуже гідні. У магазинах River Island незмінно гарний вибір аксесуарів: повсякденних, класичних, святкових, трендових. Колекції бренду завжди актуальні, але компанія не забуває про свою батьківщину, тому речі в чисто лондонському стилі завжди в наявності. River Island дуже полюбився європейцям – його магазини є в багатьох торгових центрах великих міст.

Pepe Jeans London

Один з улюблених брендів британської молоді, який випускає базові і трендові речі. Відмінні джинси, трикотаж, сукні, а також взуття та верхній одяг найдостойнішої якості. У компанії є жіночі, чоловічі і дитячі лінійки. Нерідко Pepe Jeans запускає масштабні проекти (як правило, кожен сезон) в колаборації з моделями або відомими особистостями. Виходять яскраві лінійки одягу, які швидко стають бестселерами в Англії і за її межами.

Люксові бренди

Деякі британські бренди не потребують додаткового представлення. Кожен, хто цікавиться модою, добре знає, як виглядають тренчі від «Барбері» і ні з чим не спутають легендарну «клітинку». Важко не впізнати і туфлі від «Джиммі Чу». Однак не сказати про головних дизайнерських будинках Лондона було б неправильно.

Ось список 10 знаменитих британських брендів преміум-класу, на які однозначно варто звернути увагу під час шопінгу в Великобританії:

Burberry


Jimmy Choo


Alexander McQueen


Neil Barrett


Mulberry


Stella McCartney


Paul Smith


Joseph


Vivienne Westwood


Victoria Beckham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *