Англійський сленг в Instagram

Інстаграм вже давно став частиною нашого повсякденного життя: лайки, селфі, фотографії їжі, котів, вусів і сумочок. І не менше двадцяти хештегів під кожним знімком.  Давайте відійдемо від звичних нам інстасловечок і поглянемо на англійський сленг в Instagram і те, які хештеги використовують в англійській мові. Це, звичайно, далеко не еталонна мова, але реалія! І ігнорувати її не можна. Тим більше, що це дуже цікаво. Отже!

#Foodporn
Foodporn – це хештег, який ставиться під фотографіями апетитної їжі. У когось вся стрічка – одна їжа, що теж, загалом, непогано. Думаю, те, чому “Foodporn”, пояснювати не потрібно.

#OOTD
OOTD означає “Outfit of the Day” – Прикид дня. Зазвичай так люди в Instagram діляться фотографіями того, що на них сьогодні одягнуто.

#Regram
Regram – це те ж саме, що і retweet в Twitter. Цей хештег вказує на те, що хтось чимось поділився або спонукає інших зробити те ж саме.

Далі про дивніші хештеги. Хештег по днях тижня (як вони це запам’ятовують ?!):

#WCW
WCW ( “Woman Crush Wednesday”) – Середовище жінок, яких ми обожнюємо. Це заклик користувачам поділитися фотографіями жінок, якими вони захоплюються. Зверніть увагу, тільки по середах!

#MCM
MCM ( “Man Crush Monday”) – з якоїсь незрозумілої мені причини понеділок – це день, коли всі діляться фотографіями улюблених чоловіків, як правило, знаменитостей.

#TBT
TBT ( “Throwback Thursday”) – Ностальгічний четвер, день, коли користувачі викладають в Інстаграмі старі фотографії. Можливо, з дитинства. Наприклад, як хтось всією сім’єю їздив в Діснейленд або ходив в похід.

#FBF
Майже те ж саме що і #TBT, #FBF (Flashback Friday) – це день старих фотографій, тільки на цей раз він припадає на п’ятницю.

#TransformationTuesday
Хештег, призначений мотивувати людей займатися спортом і стежити за своїм здоров’ям і тілом. З #TransformationTuesday викладають фотографії “до / після”, як люди завдяки силі волі і ретельності пережили трансформацію, стали більш підтягнутими і сильними. Популярний хештег в фітнес-індустрії.

#SelfieSunday
За недавньою статистикою #SelfieSunday використовували 10 мільйонів разів. Селфі по неділях. Як аналізи в поліклініці, чесне слово.

#POTD
POTD ( “Photo of the Day”) – фотографія дня. Вони дають їй даний хештег, якщо фотографія, яку вони опублікували у себе, на їхню думку є найкращою!

#Igers
Igers ( “Instagrammers”) – інстаграммери. Тобто люди, які користуються Інстаграмом.

#IG
IG – скорочення від Instagram.

Ще є банальні, але всім відомі і досить корисні # F4F ( “Follow for Follow”) – хтось підпишеться на вас, якщо ви підпишетеся в свою чергу на нього. А також # L4L – лайк за лайк.

#Fitspo
Fitspo фотографії демонструють, як правильно харчуватися і як вести здоровий і активний спосіб життя.

#DM
DM – скорочення від “direct message”, ПП.

#SMH
SMH ( “shaking my head”) використовується в різних значеннях. Це “кивати ствердно” або “похитати головою (в знак сумніву, докору і ін.)”, Наприклад.

#LMAO
LMAO (Laughing my ass off). Старе.

#YOLO
Дуже було багато негативу щодо YOLO. Маревний хештег, але він існує, правда, вже не такий популярний. YOLO – “You only live once!” Ти живеш тільки раз.

#HT або H / T (Hat Tip)
Hat Tip (підняти капелюх) – подяка за надану інформацію або визнання чиїхось заслуг і праці.

#Instamood
Від “mood” – настрій. Використовуйте, коли ви хочете привернути увагу до свого настрою і тому, що у вас зараз на розумі.

#OH або #RLRT
OH ( “overheard”) – підслухати.

#RLRT ( “Real-Life Retweet”) – ретвіт з життя. Використовується, коли користувачі посилаються на історію, яку вони почули в реальному житті. Зазвичай це щось дивне, шокуюче або смішне з підслуханих розмов.

#Petstagram
Від слова “pet” – домашня тварина. Фото наших улюбленців!

Дуже раджу все спробувати, це забавно. І не забудьте підписатися на мене в   ↠ instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *