Англійська по Скайпу: Переваги і недоліки

Гідні плюси  вивчення англійської по скайпу:

1. Зручність – найголовніша перевага уроків по скайпу.

Нікуди не потрібно йти. Звичайно, на добирання йде не мало часу, а ще коли погодні умови не дуже хороші+потрібно зібратись, а не просто сидіти хоч в халаті, як при навчанні по скайпу.

2. Ви не обмежені у виборі викладача.

В Інтернеті же ви можете займатися з будь-яким супер-учителем. Не потрібно записувати себе і своїх дітей в чергу до єдиного хорошого викладача на весь район. Тепер можна вивчати англійську хоч з іменитим професором з Лос Анджелеса!

3. Вибору немає – доводиться говорити.

Коли ти один на один з викладачем і він очікувально дивиться на тебе, типу: “ну, кажи ж, говори!”, Куди діватися? – починаєш говорити. Крізь сльози і помилки, через терни до зірок.

4. Немає балакучих одногрупників, які не дають вам слова вставити

Дуже цікаво послухати інших, але шкода часу. Хочеться отримати знання і продуктивно провести урок. Коли займаєшся по скайпу, викладач зосереджений тільки на тобі. Можна ставити питання, не боячись датися балакучим і не думаючи про те, що потрібно дати іншим шанс відповісти.

5. Бездонні джерела навчальних матеріалів

На заняттях по скайпу ви не обмежені книжками і роздруківками. Учитель не возиться з комп’ютером, намагаючись налаштувати і включити аудіо файл. Тут краса: ссилочку, відео в YouTube, онлайн вправи, комікси. Чого тільки немає! В інтернеті стільки матеріалів по вивченню іноземних мов. Тільки ми як учні не можемо розібратися в цій масі: що з них корисно і правдиво. Учитель же допомагає, радить і вказує. Так ви дізнаєтеся, як користуватися Інтернетом для самостійного вивчення мови.

6. Можливість швидко зв’язуватися з учителем поза занять

Можна написати вчителю в будь-який час і задавати виникають, часом несподівано, питання з мови!

З мінусів можна виділити наступне:

1. Нечасті, але все-таки можливі технічні неполадки
Технології вдосконалюються, як і вдосконалюється якість зв’язку. Тому подібні проблеми трапляються рідко. Але якщо трапляються, то руйнується все. Учитель нічого не чує, ти нічого не розумієш.

2. Немає групової роботи і обговорень

Всі звикли до складання діалогів і обговорення фільмів і книг з одногрупниками. Купа думок, суперечки, дискусії на мові. Але, якщо у вас мислячий викладач, який може висловити свою думку щодо проблеми, а не просто слухати вас як психотерапевт пацієнта, з ним теж можна провести цікаву бесіду по темі.

Англійська по скайпу настільки популярна зараз, це не просто мода і можливість сказати: “Передзвони мені, у мене зараз онлайн урок з викладачем з Лондона …”, а справжня необхідність.

Тому якщо вас цікавить вивчення англійської, але ви хочете сидіти вдома, в своїй зоні комфорті з чайочком, пишіть або телефонуйте мені. Маю більше 6 років стажу успішного викладання англійської по скайпу.

-0950475840 – Анастасія

instagram: anastasiia_klymenko – пишіть;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *